Mijn favorieten

Verkoop

Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professional. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning door Timmer & Timmer Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een professionele aanpak. Wij komen bij u thuis voor een oriënterend gesprek. U maakt uw wensen en verwachtingen bekend, wij informeren u uitvoerig over de te nemen stappen en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens geven we een advies in de vraagprijs.

Vervolgens presenteren wij uw woning op de woningmarkt. Wij maken een brochure van uw woning en verzorgen de plaatsing van uw huis op diverse websites, waaronder Funda.nl. En uiteraard is uw woning ook te bewonderen in de etalage van het kantoor in Renkum of in Zetten.

We zijn bij de bezichtigingen aanwezig en onderhandelen, in nauw overleg met u, met potentiële kopers over de prijs. Vanzelfsprekend streven we er altijd naar voor u de hoogst haalbare prijs te krijgen.