Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Heteren Centrum in Heteren 6666

Heteren centrum

6666 Heteren
Huurprijs € 120,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Omschrijving
Medio 2021 wordt in Heteren het nieuwe dorpsplein opgeleverd, direct aansluitend op de in 2016 gerealiseerde winkelruimte in de nieuwe Beemdhof (o.a. Jumbo). In totaal wordt er circa 1.300 m2 bvo commerciële ruimte gerealiseerd met daarboven circa 24 appartementen. De afstand van de nieuwe winkels tot aan de entree van de Jumbo varieert tussen de 50 en 100 meter.

De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Medio 2021 wordt in Heteren het nieuwe dorpsplein opgeleverd, direct aansluitend op de in 2016 gerealiseerde winkelruimte in de nieuwe Beemdhof (o.a. Jumbo). In totaal wordt er circa 1.300 m2 bvo commerciële ruimte gerealiseerd met daarboven circa 24 appartementen. De afstand van de nieuwe winkels tot aan de entree van de Jumbo varieert tussen de 50 en 100 meter.

De Stichting Hart van Heteren is voornemens de commerciële ruimte van projectontwikkelaar Artica Vastgoedontwikkeling te kopen en vanaf medio 2021 zonder winstoogmerk te verhuren aan ondernemers en (maatschappelijk) dienstverleners. Het bestemmingsplan is vastgesteld, het bouwplan wordt in de loop van 2019 uitgewerkt.

Momenteel zijn al 10 ondernemers bij de planontwikkeling betrokken. Het merendeel van de units, circa 900 m2 bvo is al gereserveerd, voor de overige 400 m2 bvo is door diverse partijen al interesse getoond. In de loop van januari en februari 2019 maken de betrokken ondernemers en de stichting Hart van Heteren met elkaar de businesscase. Uiterlijk 1 maart moet duidelijk zijn welke ondernemers zich willen vestigen in het Hart van Heteren.

Voor meer informatie: informeer bij de makelaar of bezoek de website van de Stichting Hart van Heteren: hartvanheteren.nl.

Casco opleveringsniveau. Concept Technische Omschrijving is op aanvraag beschikbaar.

Huurprijs:
Huurprijsindicatie €120, p/m2 bruto vloeroppervlakte per jaar excl. B.T.W. prijspeil 1-1-2019.
Indicatie servicekosten en energiekosten, circa 25 euro per m2 exclusief btw.
In principe gaat het om verhuur, verkoop is ook bespreekbaar.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW voor gas, water, elektriciteit, liftinstallaties en overige gemeenschappelijke gebruikskosten.

Huurindexatie:
De genoemde huurprijs is prijspeil 1 januari 2019 en wordt jaarlijks verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Kenmerken:
Nieuwbouw, hoge kwaliteit, vergelijkbaar met de nieuwe Beemdhof (o.a. Jumbo).

Oppervlakten:
Oppervlakte in overleg variërend van 50 m2 tot 400 m2 bruto vloeroppervlakte.
Omdat het plan nog verder ontwikkeld moet worden (ontwerptraject start in maart 2019) hebben de eerste huurders nog ruime mate van inspraak op het ontwerp.
 
Indeling
Aantal bouwlagen: 1 bouwlaag
Op het nieuwe dorpsplein komen 46 parkeerplaatsen (gratis parkeren, geen blauwe zone) binnen straal van 100 meter bevinden zich nog 68 parkeerplaatsen op het parkeerterrein bij de Jumbo.

 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² Verkoopoppervlakte 400 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 114 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
400 m²
In units vanaf
50 m²
Verkoop vloeroppervlakte
400 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.