Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Herveld 6674 AW

48 woningen Bloemenveld

6674 AW Herveld

Omschrijving

De geschakelde semi bungalows grenzen aan het groene buitengebied en hebben een prachtig vrij uitzicht. Er is een compleet woonprogramma op de begane grond waardoor de woningen uitermate geschikt zijn voor langdurig zelfstandige bewoning. Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken, een royale ruimte met lichtinval van twee kanten. Kortom, deze woning heeft op de begane grond alles wat...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 42 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8
Lees meer

Omschrijving

De geschakelde semi bungalows grenzen aan het groene buitengebied en hebben een prachtig vrij uitzicht. Er is een compleet woonprogramma op de begane grond waardoor de woningen uitermate geschikt zijn voor langdurig zelfstandige bewoning. Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken, een royale ruimte met lichtinval van twee kanten. Kortom, deze woning heeft op de begane grond alles wat u nodig heeft en tal van mogelijkheden op de verdieping.

Met een woning in Bloemenveld woon je praktisch in het buitengebied van Herveld. De ene kant van de wijk grenst aan de dorpskern, de andere kijkt uit op de vrije natuur. In het buitengebied van de gemeente Overbetuwe is het heerlijk wandelen en recreëren. Bij het ontwerp van Bloemenveld is met deze vrije ligging rekening gehouden. Er is gekozen voor een variatie aan woningen, die fraai worden gecombineerd met groene elementen, zoals bomen, hagen, grasvelden en een poel.

Wonen in een groene omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik. Daarbij is de ligging nabij de A15 en A50 strategisch. En heel praktisch… het treinstation Zetten-Andelst ligt op een steenworp afstand van Bloemenveld. Binnen een handomdraai zit je op de snelweg en kun je alle windrichtingen op. Bloemenveld ademt gemoedelijkheid uit door rustige straatjes en een verkeersluwe omgeving zonder doorgaand verkeer. De afstanden die je dagelijks aflegt zijn overzichtelijk. Je wandelt zo even naar het dorpscentrum met leuke winkels, een grote supermarkt en een basisschool.

Interesse? Vraag de brochure aan, kijk op de projectwebsite bloemenveldherveld.nl of maak een afspraak voor een bezichtiging.
Overdracht Status Verkocht Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 42 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8

Foto's

  Doorsturen

  Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.